Dakkapellen


Een dakkapel of dakopbouw is een perfecte mogelijkheid om uw zolder verdieping te gaan gebruiken als woonetage door een extra kamer(s) te realiseren, zoals bijvoorbeeld een slaap-, studiekamer of als  tweede living. Buiten meer vloeroppervlak en leefruimte levert een extra kamer duidelijk een meerwaarde op voor uw huis. Een goede investering dus.

Dakkapellen worden door ons in diverse uitvoeringen, maten en materialen geleverd. Wij bouwen op maat wat u wilt, op een professionele wijze en binnen uw kosten plaatje. Geen prefab dus. Vanzelfsprekend geven wij, gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring, graag advies aan uw wensen. Uiteraard is het niet alleen de buitenkant wat telt. Wij besteden ook veel aandacht aan de afwerking van de binnenkant. In feite zijn onze mogelijkheden hierin onbeperkt.
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat. En ook over ons. En dat zijn er reeds velen. Een dakkapel of dakopbouw bouwen is een behoorlijke ingreep in uw huis en in uw budget. Met genoegen verstrekken wij u dan ook referenties, zodat u met een gerust hart het werk aan ons kunt uitbesteden.
Wij gaan als volgt te werk:
- Kennismakingsgesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij u gratis adviseren.
- Vervolgens gaan wij meten, berekenen en tekenen. Kwaliteiten, materialen en kleuren
  worden met u doorgenomen.
  Hoe het wordt afgewerkt en wordtopgeleverd.
- Binnen enkele dagen beschikt u over een complete offerte, inclusief kosten en startdatum.
- Schriftelijke garantie op constructie en lekkage.
- Na de oplevering komen wij voor de na controle of alles naar wens is.
Persoonlijke aandacht staat hoog bij ons in het vaandel.
Voor, tijdens en na de bouw!
Dat moet ook wel, want veel van onze nieuwe opdrachtgevers komen via bestaande tevreden klanten.